home

Verschillende vorm

Kaioken
Tijdens het slopende gevecht samen met piccolo tegen zijn eigen broer genaamd Raditz weet Goku eindelijk hoe hij z'n broer kan vermoorden door een combinatie van een super beam van Piccolo en door Raditz vast te houden. Hij doet dit maar offert zichzelf hierdoor ook op. Hij komt tot overlijden maar komt in een wereld terecht waar King Kai hem nieuwe technieken aanleert waaronder de Kaioken. Met deze vorm weet Goku een hoger power level te bereiken, een beter uithoudingsvermogen te bereiken en bovendien een stuk sneller te worden. De techniek onderscheidt zich door de kleur rood en is te combineren met andere technieken die Goku in zijn bezit heeft.

False Super Saiyan
Een slappe vorm kort van de Super Saiyan waar Goku meer kracht, snelheid en uithoudingsvermogen weet te krijgen. Echter, is dit een versie velen malen minder dan de echte Super Saiyan vorm. De false super saiyan kan je onderscheiden van de echte super saiyan door de haar kleur die hij aanneemt. Zijn haren kleuren bij de false super saiyan namelijk bruin en niet blond zoals bij de Super Saiyan vorm.

Super Saiyan
De super saiyan staat die in de aflevering van dragonball z worden getoond, verschijnen meestal zodra Goku op een kookpunt staat. Hij is of woedend door daden die zijn verricht door vijanden of gebeurtenissen die hebben geplaatst. Op een later moment weet hij zijn krachten onder controle te houden en kan hij wanneer hij wil upgraden naar super saiyan. Wel is er een power up nodig, maar deze weet zichzelf op te laden op momenten wanneer Goku niet aangevallen wordt. Het hanteren van de super saiyan kent talloze mogelijkheden en vers

Ascended Super Saiyan
Zodra goku in de Hyperbolic Time chamber terecht komt laat hij gohan zien over de krachten waarover hij bezit. De vorm Ascended Super Saiyan is een zeer krachtige vorm, waarmee hij nog sterker is dan de Super Saiyan versie. Tegen verschillende vijanden gebruikt hij deze vorm, maar is al snel overpowert door andere vormen die zijn vijanden aannemen. Hij groeit verder en wordt fysiek sterker en weet zijn krachten steeds meer onder controle te krijgen.

Full Power Super Saiyan
Naarmate goku zijn krachten onder de knie krijgt,  zijn mentale krachten en fysieke krachten onder controle heeft, bereikt hij de Full Power Super Saiyan. In deze fase heeft hij al zijn krachten onder controle, weet hij sneller in  super saiyan vorm te veranderen en kan hij Ka combo's sneller en efficiënter gebruiken om zijn vijanden tot as te slaan.