home

Console game

Er zijn in de loop van de tijd enorm veel varianten van games op de markt verschenen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een Dragonball versie van gemaakt. Met name in Japan is dit het geval. Zo vind je er alles tussen puzzelspelletjes voor kleuters tot gokspelletjes voor volwassenen. Maar natuurlijk zijn er ook games die specifiek verder gaan op de Goku,- de Dragonball Saga, waarbij je zelf het verhaal kunt naspelen op de playstation en de Nintendo. Het is mogelijk om ook in de rol van Goku te kruipen en met hem of zelfs tegen hem te vechten. Een leuke game waar je met de controller ka-yi-hami-me kunt uitvoeren en andere special attacks kunt gebruiken om de tegenstander onder de grond te stoppen.

Selecteer je favoriete character

Kies voor het vechten met je favoriete character in verhaallijn, arcade mode of speel tegen andere Dragon Ball Z fans op het internet. Dragon ball GT, Dragonball Z of andere Dragon Ball saga's zijn bespeelbaar met alle characters en zelfs extra characters. Sommige games geven je de mogelijkheid om je eigen character te maken. Dus maak je eigen Dragon Ball Z fighter en vecht tegen Goku, Vegata , master roshi en zelfs tegen Krillin. Help Goku met het vinden van de Dragon Balls of vecht tegen andere internet spelers. Win punten en blijf bovenaan in de ranking.

Nintendo Wii de beste keuze voor het bespelen van Dragon Ball Z  The Game!

Boven alles staat toch wel de Wii. De Wii is tenslotte de allereerste console die uitgebracht werd met bewegingssensoren om personages te bewegen in een game. Wij vinden dan ook de Nintendo Wii bij uitstek de beste console is voor het bespelen van Dragon Ball Z games. Het doen van K-aanvallen of het bevechten van vijanden op deze console is zeer realistisch door de controllers die je vast hebt. Je zult bepaalde standen moeten aannemen om krachtige aanvallen uit te voeren. Wat het zeer leuk maakt een spelletje te spelen en bovendien erg realistisch. Dit maakt voor ons de Nintendo Wii de beste keuze wat betreft het spelen van DB games!