home

Aflevering

Dragonball – jaren geleden werd deze serie in Nederland geïntroduceerd en meteen was het een grote hit. Met een vleugje zwarte humor, romantiek en lekker geoorloofd geweld, waren zowel kinderen als volwassenen in de ban van deze Japanse manga tekenserie. Met een begin te maken met maar liefst 153 afleveringen waren mensen gekluisterd aan de tv om iedere aflevering te zien.

De start van het verhaal

Het begint allemaal bij een klein jongetje met zwarte haren genaamd Goku. Goku is een unieke jongen, hij is voor zijn leeftijd enorm sterk en loopt met een staart rond. Het begint allemaal wanneer Goku, dragon balls bij elkaar gaat zoeken over de hele wereld. Dit doet hij samen met het kleinere meisje genaamd; Bulma. Tijdens deze reis, om de Dragon Balls te vinden gebeurt er vanalles. Goku, leert zijn vechtkunsten van Master Roshi waardoor hij al gauw kan meedoen met het wereldkampioenschap Martial Arts. Met zijn unieke vechtkunst, verslaat hij iedereen op zijn weg.

Bekijk de afleveringen van Dragonballz

Goku, komt erachter dat hij zelf niet van de aarde afkomstig is wat hij voorheen dacht. Het blijkt dat goku van de unieke ras genaamd Saiyans is  die zijn gemaakt om werelden te vernietigen. Goku isblijkbaar bij het arriveren op de aarde op zijn hoofd gevallen waardoor hij zijn doel, is vergeten. Hij blijkt een broer te hebben, die Goku vertelt dat hij niet afkomstig is van de wereld waarin hij is op gegroeid. De vader genaamd Bardock is net als zijn 2 zoons een Saiyan die een krachtige vecht stijl heeft en met gemak verschillende vijanden vernietigd in de series van Dragonball. De afleveringen van Dragonball zijn een genot om naar te kijken en een goede tijdsbesteding.